У Росії податкова служба шукає відомого коміка Євгенія Петросяна та його колишню дружину Олену Степаненко за несплату податків.

Виявилося, що вони виплатили не всі податки, поки жили разом. А Петросян з колишньою дружиною були співзасновниками ЖБК "Посмішка москвича", через який володіли офісним будинком у центрі Москви і паркінгом.

У процесі розлучення щось пішло не так і з їх діяльності загубився 101 рубль. Зараз зіркова пара навіть не спілкується і ділить мільярдне майно, рахунки ЖБК арештовано, а судові пристави шукають коміків, щоб стягнути 101 рубль.

Петросян і Степаненко
Петросян і Степаненко

У свою чергу адвокат Петросяна Сергій Жорін заявив, що не може однозначно сказати, про що йде мова, проте припустив, що у них виникли проблеми з робочою базою.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Я від вас це чую вперше. Можна припустити, що інформація в базу підвантажується з запізненням. Буває, що всі податки сплачені, але не все пройшло в системі. Я не думаю, що реально є якась заборгованість. Якщо ж заборгованість дійсно є, достатньо провести звірку і факт буде встановлено. Будемо виправляти", - запевнив Жорін.

Варто відзначити, що ні Петросян ні Степаненко поки не коментують інформацію про борг у 101 рубль.

Нагадаємо, що комік Євген Петросян нещодавно узаконив стосунки зі своєю 30-річною коханкою Тетяною Брухуновою.

Як повідомляв портал Знай.uа, глядачі найближчим часом не зможуть побачити нові випуски передачі Євгена Петросяна "Сміхопанорама".

Також портал Знай.uа писав, що ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.