Зірка кінофільмів про юного чарівника Гаррі Потера Деніел Редкліфф розповів про свою даму серця, повідомляє портал Metro.

Вже сім років Редкліфф зустрічається з американською акторкою Ерін Дарк, з якою він познайомився під час роботи у біографічній драмі Джона Крокідаса “Вбий свою кохану”. За словами Редкліффа, з Дарк він абсолютно щасливий, оскільки може бути самим собою.

Деніел Редкліфф та Ерін Дарк. Фото: Associated Press

“Протягом свого життя я робив чимало речей, щодо яких думав: “Це надто занудно, я не зможу бути таким з дівчиною”. Але момент, коли ти зустрічаєш ту, яка призначена саме для тебе — це прекрасно. Ти відчуваєш, що можеш робити все те саме, що й завжди, і не перейматись через це. І їй це також здається смішним. Це прекрасно”. Деніел Редкліфф

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Редкліфф розповів, що відстані для його стосунків з Дарк — не перешкода. За словами актора, вони обоє майже не припиняють спілкуватись за допомогою Skype.

Нагадуємо, що нещодавно Деніела Редкліффа, який чекав на свою дівчину біла магазину в Нью-Йорку, сплутали з безхатьком.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", телеканал BBC збирається зняти шоу про реальних дивних тварин із книг Джоан Роулінг.

Також "Знай.ua" розповідав про те, що Деніел Редкліфф зробив несподіване зізнання.