Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по поверненню в Київ. Так, артистка виставила яскраве фото, поділившись з шанувальниками несподіваними новинами: виявляється, Настя випустить спільний трек під назвою "Miami" з такими зірками, як JACOB FOREVER і JESSY FRANK.

"Soon🔥🔥🔥
January 24th, the premiere of a hot single “MIAMI” with @jacobforever @elgatoindio 💃🏻 are you ready for this worldwide collaboration of cultures and rhythms? 😍 (Скоро🔥🔥🔥24 січня відбудеться прем'єра гарячого синглу «MIAMI» з @jacobforever @elgatoindio 💃 чи Готові ви до цієї всесвітньої колаборації культур і ритмів? 😍)", - поцікавилася Каменських. Фолловери залишилися в захваті: "❤️Настя прикрасить будь-кого😊умничка👏 шикарно співає і танцює❤️", "Краща😻😻😻😻", "А що за дівчата позаду?)))))", "Шалено чекаю😻😻🔥", "Щиро дякую за хорошу новину. Прекрасна світлина. 👍", "А ви з Потапом будете ще співати?".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.