Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася стильним кадром, відправившись в довгоочікувану відпустку разом з чоловіком Володимиром Дантесом і друзями, вибравши для відпочинку казкову Домінікану. Так, артистка виставила спокусливий кадр в чорному бікіні, позуючи на тлі пальм і блакитної води, а також зазначила, що таку гарячу фотосесію для неї влаштував коханий чоловік. Варто зазначити, що на цьому подорож парочки не закінчилася і закохані вирушили в Лісабон, Португалія.

"Ну все, останнє фото біля пальм, обіцяю далі постити тільки холод 🙃", - пошуткувала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "У вас з Вовою вже приблизно так само в'ється волосся😍", "Яка гарна ж вона😍😍😍", "Красивааа Дорофєшка💖", "Ля яка фоточка зачотненька😘", "ваааууу😻🔥", "Ти завжди прекрасна! 😍🔥", "Шикарно !!!", "😝 яка гарна ♥️", "Давай як Полякова повністю гола", "Краса😍😍🔥", "😍 Надя ти така гарна😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍. Тобі так личить цей купальник. А ці пальми створені для тебе❤️🔥😍🤤🖤".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.