Популярна українська телеведуча-мандрівниця Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що зараз відпочиває у спекотних Еміратах, але показала відео з засніженого українського Буковелю. На новому відео красуня з'явилася в повному обмундируванні для катання на лижах, але при цьому її вбрання нагадує костюм Діда Мороза. На голові Лесі червона шапка і окуляри для катання.

Вона стоїть на вулиці на тлі красивого пейзажу засніжених гір, в якийсь момент Нікітюк видуває з долоньок жменю конфетті і тішиться, як дитина. У підписі до фото телезірка написала: "Рєбятки, поки я відсипаюся на пляжі Абу-Дабі. Всім, хто поїхав в Буковель, даю інфу! На трасі 8А і 12D відкрилися нові гірки! Поспішайте покататися і добре провести час всією сім'єю в Borjomi Fun Park. Особисто у мене маса емоцій і накачаний 🍑. Зима аби #боржомити". А шанувальники почали коментувати фото, красуню засипають компліментами і бажають гарного відпочинку. Деякі нагадали зірці, що вона вчасно виїхала з Китаю, де зараз лютує смертельний коронавірус.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.