Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких часто публікує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, в цей раз улюблениця публіки порадувала публіку знімком, на якому з'явилася в дуже природному образі.

Як видно, перед камерою співачка з'явилася в чорному піджаку, хоча весь її наряд на цьому фото не розглянути. Тіна явно кокетує з фотографом, вона мило посміхається, дивлячись у камеру і приклавши долоню до губ. Її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий природний макіяж. Взагалі, як зазначили шанувальники, тут Кароль виглядає дуже ніжною і чуттєвою. Зірка не підписала своє фото, зате прихильники кинулися його обговорювати. До речі, крім компліментів, користувачі пишуть співачці привітання з днем народження – 25 січня їй виповнилося 35 років.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.