Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своїм кепським характером, шпагатами і любов'ю до лазні, часто публікує в мережі фото своїх розваг. Але цього разу артистка здивувала публіку новим постом – вона показала у своєму Instagram миле фото з дочкою, а також похвалилася подарунком від неї на день народження.

Як видно, на новому фото Волочкова з'явилася в домашній обстановці, вона тільки недавно повернулася з Таїланду. Вони з дочкою Аріадною сидять на диванчику в будинку балерини і обіймаються. Настя тримає в руках невелику картину, яку їй на день народження подарувала донька. На другому фото з цієї публікації можна побачити підпис на зворотному боці картини, який залишила дівчинка. У підписі до фото Волочкова написала: "Яка ж Аріша талановита і вже доросла! Ця картина написана нею мені в подарунок. Я дуже пишаюся усіма досягненнями донечки і тим, що я народила і виховала добру, талановиту, світлу, добропорядну і розумну людину".

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.