Популярна українська телеведуча-мандрівниця Леся Нікітюк, яка працює на Новому каналі, часто радує багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram яскравими фото і відео зі свого насиченого життя. В цей раз зоряна красуня похвалилася, що відправилася на відпочинок в Емірати, вже і фото виклала.

Як видно, телезірка часу дарма не втрачає і вже зробила собі "попу, як у Кім". Точніше зліпила її з піску. Леся зображена на пляжі, вона лежить на животі, біля самої води, а на попу насипана горбик піску, яка робить її сідниці об'ємними і округлими. Можна помітити, що позасмагати Нікітюк вийшла в чорному бікіні, її волосся розпущене, а на очах величезні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото телеведуча написала: "Відзначайте в коментарях персик своєї подруги". Шанувальники не розгубилися і кинулися обговорювати нову публікацію красуні.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.иа" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.