14-річна дочка співачки Олі Полякової Маша опублікувала у своєму Instagram спекотне фото з Мексики, куди вони їздили з родиною святкувати день народження співачки. На новому знімку Марія позує разом з мамою, хоча прихильникам вже складно відрізнити, хто де. На знімку Маша в яскравому жовтому бікіні, яке красиво підкреслює її округлі форми. Волосся дівчини розпущене, а на її шиї милий кулончик.

Оля Полякова на фото позує в сексапільному темно-зеленому купальнику, її волосся також розпущене, а на її очах сонцезахисні окуляри. При цьому обидві дівчини стоять на колінах на красивому пляжі біля самої води і цілуються в губи. У підписі до фото Маша написала: "Ну що прощай Мексика, привіт Маямі". Варто відзначити, що і Оля на своїй сторінці в соцмережі опублікувала таке ж фото з донькою. І там, і тут фоловери вельми неоднозначно відреагували на таку фотографію. Багато хто відзначає, що мама і донька виглядають як сестри, а деякі вважають, що Маші ще рано викладати такі знімки.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.