Популярна українська співачка Надя Дорофєєва часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня з чоловіком Дантесом відпочивала в жаркій Домінікані, але позасмагавши і насолодившись океаном, парочка вирушила далі – в більш холодну Португалію. На новому фото, яке виклала Дорофєєва можна побачити, що вона в неймовірному місці, яке називають краєм світу.

Співачка зображена на прогулянці в Мисі Року – це мис в Португалії, в містечку Сінтра, який видається в Атлантичний океан. Найзахідніша точка країни Європи та Євразійського континенту в цілому. Надя стоїть біля скелі, вона сперлася на огорожу і дивиться кудись у далечінь. На прогулянку зірка вийшла в простому спортивному луці – на ній світла толстовка і чорна куртка, а на голові біла кепка. У підписі до фото Дорофєєва написала: "24.01.2020. Мис Рока". Шанувальники тут же кинулися обговорювати фото красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.