Відома голлівудська актриса з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто радує фанатів яскравими постами на своїй сторінці в соцмережі Instagram. В цей раз зоряна красуня показала публіці жаркий кадр, на якому позує у відвертому образі.

Як видно, перед камерою зоряна красуня з'явилася у неймовірно красивому, залитому світлом, місці. На ній злитий темний купальник оригінального фасону, який красиво підкреслює всі принади. Волосся красуні розпущене, на її обличчі легкий макіяж, вона млосно дивиться в кадр, виглядаючи з-за плеча. Ольга сидить на попі, витягнувши довгі потрійні ніжки і спершись руками. Шанувальники в захваті від нового фото Куриленко, її фото кинулися обговорювати, засипаючи її компліментами в коментарях до знімка.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.иа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.