Ольга Куриленко – голлівудська актриса з українським корінням, яка прославилася роллю дівчини Бонда в одному з фільмів знаменитої бондіани". Красуня також успішна модель, яка часто прикрашає глянці і рекламні кампанії відомих світових брендів. У своєму Instagram зірка часто радує фанатів яскравими моментами з життя, а в цей раз вирішила привітати фоловерів з Новим роком і опублікувала досить відверте фото.

Судячи з фото, Ольга вирушила на відпочинок на новорічні свята. Вона зображена у басейну в оточенні шезлонгів і пальм в одному тільки кораловому купальнику-бікіні, а на голові невеликий світлий капелюшок. Фани у захваті від ідеальної фігури актриси, адже їй уже 40 років. У підписі до фото Куриленко привітала фоловерів з новим роком англійською і російською мовою. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію красуні, вітаючи її у відповідь і засипає компліментами.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда збудила мережу зухвалим образом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Також портал "Знай.ua" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережу незвичайним перевтіленням.