Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантне фото з довгоочікуваних канікул в Маямі, Флорида, куди вирушила з доньками відразу після свого концерт-туру по США і Канаді, а також відпочинку в Канкуні, Мексика. Так, артистка позувала біля басейну в чорному міні-бікіні, демонструючи шикарне тіло і нескінченні ноги. Варто відзначити, що фотосесію красуні влаштувала її старша донька Маша.

"1 чи 2? Фото by @mashapolyakova", - запропонувала обрати Полякова. Фолловери залишилися в захваті: "дайте всі!", "Складний вибір... я за фото 3 - тільки в окулярах! 😃😂👍", "ооомаайгаат💦🤤 яка розкішна!!👏🏻♥️", "Ох вже ці ніжки😍", "Ну нереальна👍❤️", "Ваууу,що за красунечка😍🔥", "Фігура просто мрія 😍", "Красуняя😻😻😻😻як завжди❤️".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.