Донька популярної української співачки та актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковйі мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася фото з сонячного Маямі, куди вирушила разом з молодшою сестрою Алісою і мамою відразу після концерт-туру Ольги по США і Канаді, а також канікул в Канкуні, Мексика. Так, дівчина позувала на території готелю, сидячи на надувному фламінго і показавши, що хороші кадри у неї виходять далеко не з першого разу.

"Ось як я роблю всі свої фото", - забавно підписала Полякова-молодша. Фолловери не пройшли повз: "Тут просто без слів! Неймовірно красива😘😍", "Красуня 😍 🌹🌹🌹🌹", "Маша ти супер 👍", "Ля яка шикарна дівчина", "На другій фотці дуже на маму схожа", "Чудово😂😂", "Красива😍", "Так схожа на свою маму. От тільки колір волосся не той, а так обличчя як дві краплі води❤️💛💋💋🔥🔥", "Маша красуня😍", "😂😂😂велика дитина".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.