Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила свіжий кадр з великим букетом червоних троянд, заінтригувавши ним фоловерів. Так, артистка приміряла блискучу срібну сукню і масивні сережки, порівнявши своїх фанаток з квітами.

"Кожна з нас - унікальна і особлива, як красива троянда на величезному полі. Є граціозні і елегантні дівчата, як білі троянди. Є вольові і пристрасні, як яскраво-червоні. А є чутливі та вразливі як ніжно-рожеві. Але часом, всі ці стани знаходяться в одній людині. А яка ви сьогодні троянда? 🌹", - поділилася думками Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Сподіваюся такий букет подарував люблячий вас і любий вами чоловік. 💖👍🙏", "Шикарна 🧡, втім як завжди!", "😍😍😍 ви найкращі🔥🔥", "Дуже красива! 😍🌹", "Нехай кожен день у вас буде стільки ж квітів!!!".

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще