Елтон Джон скупив цілу тонну свічок з ароматом вагіни Гвінет Пелтроу. Парфумер, що створював цей запах, сказав, що співак просто фанат. Як взагалі на цей вчинок відреагував чоловік Елтона невідомо. Принести додому тонну свічок з ароматом вагіни чужої жінки - просто парадокс.

Свічка з запахом вагіни, фото з вільних джерел

Журналісти видання The Cut поговорили з парфумером Дагласом Литтлом, який працює над запахами для продуктів фірми Goop, що належить Пелтроу. Під час бесіди у нього детально розпитували про незвичайний товар, і про те, наскільки він став популярний.

Елтон Джон
Елтон Джон

На сайті інтернет-магазину Goop з'явився продукт під назвою Smells Like My Vagina, створений спільно з парфумером Дагласом Літтлом.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Володіючи грайливим, чудовим, сексуальним і до прекрасного несподіваним ароматом, ця свічка зроблена з додаванням герані, цитрусового бергамоту і кедрових абсолютів, змішаних з дамаської трояндою і насінням мускусного абельмоша", — йдеться в описі товару.

На сайті вказано, що Літтл представляє бренд Єретик і створює парфумерію ексклюзивно дляф

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу продає свічки зі своїм інтимним ароматом: "Пахне, як моя в*гіна".

Як повідомляв портал Знай.uа, актори з фільму "Гаррі Поттер" стали Сантами і особисто вручили подарунки маленьким пацієнтам лондонської лікарні.