Гвінет Пелтроу приголомшила креативом, вона випустила небачену досі річ. Слідом за списком новорічних презентів, які актриса рекомендувала на своєму сайті унікальний предмет, який не залишив байдужим нікого. На своєму сайті Гвінет запустила в продаж ароматичні свічки з вельми оригінальною назвою.

"Пахне як моя вагіна", - говорить етикетка.

Звичайно ж, нічого спільного з запахом геніталій аромат свічки не має. А сама назва жартівлива. Коли Гвінет Пелтроу і парфумер Дуглас Літтл розробляли запах для свічки, актриса несподівано випалила: "Пахне як моя вагіна". Так і вирішили залишити. І це спрацювало краще будь-якої реклами. Шанувальники розкупили весь тестовий випуск за кілька годин. Навіть незважаючи на високу ціну в 75 доларів за штуку - близько 4,5 тисячі рублів.

Варто віддати належне, ароматичні свічки Гвінет пахнуть дуже приємно. На сайті аромат свічок Пелтроу описується так:

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Суміш герані, цитрусового бергамоту і кедрових абсолютів, поєднаних з дамаської трояндою і насінням амбри, яка наводить нас на думку про фантазії, спокушанні і витонченої теплоти".

Гвінет Пелтроу, кадр з відео
Гвінет Пелтроу, кадр з відео

Нагадаємо, Галкін і Пугачова відзначили Різдво з популярними блогерами.

Як повідомляв портал Знай.uа, актори з фільму "Гаррі Поттер" стали Сантами і особисто вручили подарунки маленьким пацієнтам лондонської лікарні.

Також портал Знай.uа писав, як святкувала Різдво королева Великобританії Єлизавета II.