Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила відпочивати на сонячні Мальдіви, звідки тепер частенько викладає фото в пляжних образах.

Так, в цей раз красуня поділилася у соцмережі жарким кадром, на якому позує в спокусливому образі. Алла зображена на тлі густої зелені, вона вийшла на пляж в сексапільному бежевому купальник без бретелей, а зверху накинула легку сорочку в тон. На її голові невеликий солом'яний капелюх, а на очах темні окуляри. У підписі до фото Добкіна написала: "З добрим ранком". Фани в захваті від ідеальної фігури дівчини і її тату, красуню засипають компліментами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.