Алла Добкіна – 26-річна дочка одіозного проросійського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина займається спортом, благодійністю і має власну картинну галерею, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами про своє життя. Так, в цей раз красуня опублікувала жаркий кадр з відпочинку, який захопив її фоловерів.

Як видно, Алла сфотографувала себе сама, вона лежить на шезлонгу на пляжі в Дубаї в красивому білому купальнику. Цей наряд і цей ракурс тільки підкреслили ідеальну фігуру дівчини. Її волосся зібране і зачесане назад, а на її обличчі оригінальні сонцезахисні окуляри. У підписі до фото Алла написала: "Поверніть мене на море. Хто де відпочиває? Хоч порадію за вас". Фолловери кинулися відповідати, а також обговорювати новий образ моделі.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.