Популярна російська телеведуча Настя Івлєєва, яка прославилася зйомками у тревел-шоу "Орел і Решка" і своїм веселим блогом в Instagram, обожнює увагу публіки і часто підігріває інтерес до своєї персони на сторінці в соцмережі. В цей раз зоряна красуня показала епатажні фото, на яких можна побачити її чергові експерименти із зовнішністю.

Так, на нових фото фанати можуть побачити, що Івлєєва знову кардинально змінила колір волосся – тепер у неї яскрава жовто-помаранчева шевелюра. А до цього Настя ходила з рожевим і навіть з блакитними волоссям. На першому фото вона позує в цікавому вбранні, яке видно не повністю. Вона знята збоку і трохи повернула голову, хоча і не дивиться в кадр. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж. На другому знімку телезірка відображена майже в повний зріст, і знову збоку, і не дивись в камеру. На ній чорне плаття і жовтий в'язаний светр, який сповзає з плечей. Шанувальники красуні в захваті від її нового образу і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Настя Івлєєва розповіла про свій перший раз з мажором.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.