Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість заподозрили у вагітності, адже в її Сторіс з'явилися пікантні кадри в светрі-оверсайз, на якому можна розгледіти кругленький живіт. Втім, і до цього інтерес до дівчини був прикутий досить сильно, адже вона й сама в інтерв'ю заявляла, що їх з Євгеном роман почався в далекому 2013 році, проте коханого красуня з родини не відбивала, подружжя давно жило порізно. Чим же так підкорила молоденька помічниця похилого Петросяна?

Тетяна Брухунова обожнює театр, є директором Театру естрадних мініатюр, а також критиком на шоу "Модний вирок". Дівчина часто відвідує різні спектаклі, викладаючи уривки на своїй сторінці.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дружина Петросяна любить готувати і ділиться смачними рецептами. При цьому знаменитість дотримується правильного харчування, яке, за її словами, розробляла разом з фахівцями.

Красуня багато подорожує. Тетяна часто виставляє кадри з різних куточків світу, багато з них виглядають дуже естетично.

Багато шанувальників також обожнюють лаконічний стиль Брухунової. Кохана Петросяна не виставляє напоказ фігуру, обирає не яскраві, ніжні відтінки, одяг-оверсайз і вінтажні аксесуари.

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.ua, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.ua писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.