Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на канікули в сонячну Мексику з чоловіком Потапом, радуючи безліччю кадрів навіть по приїзду в Київ. Так, артистка виставила пікантний кадр в чорному міні-бікіні, доповнивши образ овальними сонцезахисними окулярами і кумедними кісками, проте фанати красуні примітили сліди фотошопу і ретуші.

"Mood of the day: missing summer ☀️(Настрій дня: сумувати за літом)", - поділилася думками Каменських. Фолловери не пройшли повз, а багато хто і зовсім розкритикував знімок: "Шалено красива Анастасія,але фотошоп зайвий, немає натуральності", "Чому так тушовки багато", "Ракурс не той....", "Оце таз🤑", "Дуже жахливе фото", "А без фільтрів там як🤦‍♂️", "Вибачте але Раніше апетитніше була!", "Ноги як у слона", "Невдале фото) Вибачте)🙏".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.