Відома російська акторка Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу зірка показала миле фото з маленькою донькою, а в підписі до світлини розповіла про те, чим харчуються в їх сім'ї. Так, на новому фото видно маму і доньку, Христина годує дитину з ложечки, вони мило посміхаються. На столі видно овочевий салат і котлети, про які акторка розповідає у підписі до фото.

Асмус з'явилася перед камерою в бежевих брюках і світлій футболці, її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. Дівчинка в сірому комбінезоні з білою футболкою, її волосся також розпущене. Христина розповіла про те, чим харчується її дочка Настя: "Ми з Гаріком не дуже знайомі зі словами ЗСЖ, ПП, безлактозне, безглютенове і т. д. Але! @a_kharlamova_ їсть тільки здорову і корисну їжу з народження. Не знаю, як так вийшло, я не спеціально. Настя спокійна до фаст-фуду і солодкого, обожнює фрукти і овочі, літрами п'є звичайну воду, фанат морсів, супу і всякого такого потрібного для молодого організму, що росте".

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.