Відомий український хореограф, шоумен і суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Нещодавно танцюрист відправився на відпочинок з сім'єю до спекотного Маямі, звідки вже активно викладає яскраві фото на своїй сторінці в соцмережі. Так, цього разу Яма поділився незвичайним фото з дружиною Ліліаною.

На новому фото танцюрист і його дружина відображені в елітному автомобілі, але куди вони їдуть він не повідомив, швидше за все вони просто взяли машину покататися. Ліліана на прогулянку наділа ефектну коротеньку червону сукню, яка підкреслила всі принади її фігури. Волосся дівчини розпущене і красиво укладене, а на її обличчі яскравий макіяж. Влад, який і зробив цей знімок, у спортивному луці, він приспустив з очей сонцезахисні окуляри і дивиться в камеру. У підписі до фото шоумен написав: "Вона мріяла покататися на червоній Ferrari, а він просто хотів, щоб їй було добре! @liliya_yama. Thanks @g.m.luxe".

Нагадаємо, Влад Яма підсмажив лисину на відпочинку: "Тепер я вождь червонолицих"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.