Відома голлівудська акторка з українським корінням Ольга Куриленко, яка прославилася роллю подруги Бонда в знаменитій "бондіані", часто ділиться з шанувальниками яскравими фото в своєму Instagram. Нещодавно зірка дивувала публіку незвичайним чином кішечки, а в цей раз показала яскравий кадр у вечірньому образі.

Як видно на знімку, Ольга стоїть боком до камери вона трохи повернула голову, але в кадр все одно не дивиться. На ній вишукане яскраво-рожеве плаття, яке красиво підкреслило ідеальну фігуру і оголило витончену спину акторки. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі – легкий макіяж. У підписі до фото Куриленко розповідає про бренд свого плаття, а фанати обговорюють її новий знімок, засипаючи компліментами в коментарях.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда порушила мережа зухвалим чином.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українка з Голлівуду похвалилася фото без макіяжу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.иа" писав, що українська дівчина Бонда закохала мережа незвичайним перевтіленням.