Онука відомої української артистки Софії Ротару Соня Євдокименко підкорила соцмережі ніжною красою і атмосферними фотосесіями, результатами яких часто ділиться в Instagram. 18-річна дівчина навчається в Нью-Йорку, так що майже всі її фото або звідти, або з подорожей, наприклад, нещодавно красуня побувала в Монако.

Цього разу юна модель показала два милих кадри, на яких позує в одній з нью-йоркських кав'ярень, куди прийшла з ноутбуком. Перед камерою Соня з'явилася в теплому в'язаному рожевому светрі і довгій картатій спідниці, яку вона задерла, виставивши на показ чорні ботфорти. Волосся красуні незвично укладене, а на її обличчі легкий макіяж. Трохи нижче грудей у неї через плече висить акуратна сумочка, а в руці Соня тримає чашку з кавою. Шанувальники тут же кинулися засипати її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.