З'явилася інформація, що відомий британський актор Алан Харріс, який зіграв у трилогії "Зоряні війни" помер у віці 82 роки. Про цю трагедію повідомляється на сторінці спільноти Imperial Signings в соціальній мережі Facebook.

Так, Харрісу ще в 2018 році поставили страшний діагноз – онкологія. Артист не здавався і боровся з раком легенів до останнього подиху. Також британський актор продовжував активно брати участь у зустрічах зі своїми вірними фанатами.

Very sad news has just come in that Alan Harris sadly passed away this morning. Alan was a true gent and a fan...

Geplaatst door Imperial Signings op Vrijdag 31 januari 2020

Алан Харріс народився 28 травня 1938 року в Енфілді, Мидлекс, Лондон. Актор зіграв у перших трьох фільмах франшизи "Зоряні війни". Він виконав роль мисливця Босска. Зазначається, що саме ця роль принесла йому популярність і стала початком зоряної кар'єри. Ще до роботи в кінематографі Харріс працював у Британії моделлю.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

В останніх своїх інтерв'ю артист розповідав про свою бурхливу молодість і зізнався, що зовсім не шкодує про те, що свого часу залишив модельний бізнес і почав зніматися в кіно.

Більш того, крім активних зйомок, Алан Харріс також займався продюсуванням таких фільмів, як "Паромщик", "Любовні пташки" і "Уолліс і Едуард".

Алан Харріс

Нагадаємо, що український фільм "Черкаси" натхненний реальними подіями і з'явиться на великих екранах вже 27 лютого 2020 року.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в кінотеатрі "Оскар" в ТРЦ Gulliver відбулася зоряна гала-прем'єра драми "Маленькі жінки".

Також "Знай.ua" писав, що кінокомпанія Disney розпочинає роботу над римейком мультфільму "Бембі", класична екранізація якого вийшла в 1942 році.