Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Цього разу вона потішила своїх прихильників новим ніжним чорно-білим фото від відомого фотографа - Ані Гончарової.

На сторінці самої Ані також знайшлося декілька нових фоторобіт, на яких позує Тіна Кароль:

На них співачка виглядає неймовірно ніжною та стильною, а вдалі пози лише підкреслюють її фігуру та кращі з рис. А на ще одній з робіт, Тіна приміряла на себе яскравий образ і обрала під сукню такий ж червоний фон. Це поєднання виявилося, як ніколи вдалим та знову комбінація зіграла зірці на руку та потішила прихильників.

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.


Як повідомляв портал "Знай.ua", знаменитість похвалилася дуже ніжним несподіваним образом


Також "Знай.ua" писав, що Тіна Кароль зробила відверте зізнання стосовно того, чому її коханий Євген Огір покинув роботу на М1.