Як відомо, знаменита українська артистка Тіна Кароль активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників різноманітними фотографіями та відеороликами. Однак, цього разу мова піде не про нову світлину знаменитості, яку та оприлюднила в соцмережі. А про фанатський знімок, який пов'язаний з вагітністю зірки.

Адже у зв'язку з тим, що в Інтернеті вже гуляє чимало чуток про роман Кароль з не менш популярним Даном Баланом, прихильники вирішили пофантазувати та уявити, а як же ж виглядала б вагітна знаменитість знову. І варто зауважити, що світлина вийшла навіть досить цікавою.

Скріншот фото

Відзначимо, що Кароль не любить говорити про особисте життя, особливо про свого чоловіка, який ще сім років тому пішов з життя, та намагається усіма силами обходити ці розмови стороною Однак, у зв'язку з 35-річчям знаменитість зробила відверте зізнання стосовно того, чому її коханий Євген Огір покинув роботу на М1.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.