2019 рік виявився роком контрастів, тому і не дивно, що окрім яскравих весіль на нас очікують і не менш гучні розлучення. Отож ми представляємо до вашої уваги 8 пар знаменитостей, які не змогли зійтися, чи то характерами чи то чимось іншим, і розлучилися.


1. Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт

Майлі Сайрус та Ліам Хемсворт

Найгучніше розставання року. Зірки зустрічалися близько десяти років і одружилися у 2018 році. Проте, через Однак пів року знаменитості на своїх сторінках Instagram ошелешили шанувальників заявою про розлучення.

2. Леді Гага і Крістіан Карина

Леді Гага і Крістіан Карина

Відомо тільки, що співачка була заручена з Крістіаном Карина, але незабаром розірвала заручини і розірвала з ним всі стосунки. Вони пробули разом лише 2 роки.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

3. Крістен Стюарт і Стелла Максвелл

Крістен Стюарт і Стелла Максвелл

Стелла і Крістен почали зустрічатися в 2016 році. У чому причина їх розставання? Крістен Стюарт виклала фото, на якому вона цілує іншу жінку.

4. Кеті Холмс і Джеймі Фокс

Кеті Холмс і Джеймі Фокс

7 років відносин і несподіване розставання. А все через зраду голлівудського актора.

5. Ірина Шейх і Бредлі Купер

Ірина Шейх і Бредлі Купер

Одне з найбільш несподіваних і гучних розставань минулого року. Чотири роки міцних відносин і спільна дочка.

6. Маріо Касас і Бланка Суарес

Маріо Касас і Бланка Суарес

Їхні стосунки були дуже замкнутими, адже практично нічого з їх особистому житті не просочувалося в пресу. Точно таким же тихим було їх розставання.

7. Джіджі Хадід та Зейн Малик

Джіджі Хадід та Зейн Малик

Вони почали зустрічатися в 2015 році, але постійно розлучалися і знову сходилися.

8. Емма Робертс і Еван Петерс

Емма Робертс і Еван Петерс

Знамениті актори зустрічалися протягом семи років. Вони навіть були заручені, але в минулому році розірвали відносини через зраду Емми. Вона цілувалася з актором Гарретом Хедлунгом, що випадково побачив Еван.

Нагадаємо, Marvel Studios планує представити Sera, першого трансгендерного персонажа Marvel, під час першого сезону "Локі" на Disney +.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у 1808-му році у Франції, коли серед паризької знаті повсюдно побутувала мода на повітряні кулі, відбулася унікальна дуель.

Також "Знай.ua" писав, у Калузькій області був помічений чоловік, що розмовляє по телефону через шматок фольги.