У Калузькій області був помічений чоловік, що розмовляє по телефону через шматок фольги.
У мережі одразу висміяли його і навіть запропонували свій варіант ходу розмови:

Можливо це був дзвінок китайцям і фольга захищала від коронавірусу - написали у мережі

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Насправді, пояснення тут можу бути і іншим. Деякі почали заявляти, що цей випадок є початком того, що в майбутньому чоловік ще й почне шапочки з фольги носити.

шапочка з фольги

До речі, про них, шапочка з фольги (tin foil hat) стала знущальним мемом про тих, хто страждає на параною або є прихильником теорії змови. Віра в те, що все має матеріальну природу, є одним з догматів сучасної «наукової» картини світу, тому не дивно, що ті, хто підозрює, що «з реальністю щось не так», також пояснюють це за допомогою матеріалістичних галюцинацій. І щоб на їх думку світовий уряд, влада та прибульці не змогли проникнути всередину їх голів через випромінювання, вони роблять шапочки з фольги, з надією що це їм допоможе.

Нагадаємо, Marvel Studios планує представити Sera, першого трансгендерного персонажа Marvel, під час першого сезону "Локі" на Disney +.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у 1808-му році у Франції, коли серед паризької знаті повсюдно побутувала мода на повітряні кулі, відбулася унікальна дуель.

Також "Знай.ua" писав, чому люди полюбляють вживати у їжу гострі справи вже кілька тисяч років?