Відомий співак Майкл Джексон у своєму хіті "Earth Song" ніби передбачив всі сучасні катастрофи і залишається актуальним через багато років і навіть десятиліття.

Роботу над піснею "Earth Song", яка в підсумку стала світовим хітом, Майкл Джексон почав в 1988 році в Австрії, куди приїхав в рамках свого туру. Спочатку пісня отримала назву "What About Us", що в перекладі на російську мову означає "Як же ми?".

Майкл Джексон
Майкл Джексон

Композицію вважають однією з декількох пісень Джексона, яка сильно загострює увагу на багатьох суспільних проблемах. Так, тут піднімаються питання браконьєрства, порушення прав людини і охорони екології, в тому числі винищення лісів.

Робота над піснею зайняла цілих 7 років. Відомо, що музикант кілька разів перезаписував вокальну партію. Сам Джексон зізнавався, що збирався буквально "вбити свій голос", коли виконував момент кульмінації всієї композиції.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кліп на цю знамениту пісню подивилося понад 200 мільйонів осіб:

Нагадаємо, великий секрет Майкла Джексона розкрили, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв Знай. ua, як виглядало прощальне фото майстра місячної ходи.

Також Знай. ua писав, що Елтон Джон зробив сенсаційне зізнання про Майкла Джексона.