Донька популярної української співачки та акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі. Нещодавно 14-річна знаменитість похвалилася фото з сонячного Маямі, куди вирушила разом з молодшою сестрою Алісою і мамою відразу після концерт-туру Ольги по США і Канаді, а також канікул в Канкуні, Мексика. Так, дівчина позувала біля басейну в чорному міні-бікіні, засвітивши спортивну фігуру і форми.

Полякова-молодша запропонувала шанувальникам зіграти в гру, написавши кілька фактів про себе і попросивши вгадати, що з них правда, а що - брехня. Фолловери ж не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Машенька ти прекрасна! 😍🔥💖", "Класні бікіні😍😍😍", "14 років......😣", "Боже яка краса😍🖤😌", "Машенька красуня😍😍😍😍😍😍", "Фігурка супер😍😍😍", "Вся в Маму !!! Шок та Блиск ;)", "Що за купальник йомайо!!!!!Або вона не правильно одягла або великий!Жахливо виглядає(".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.