Популярна телеведуча, блогерка і мандрівниця Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського виконавця Влада Топалова і народила йому сина, часто радує мільйони фанатів яскравими фото і відео у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня виклала милий кадр з сином Михайлом на Мальдівах, куди вирушила відпочивати, схоже, без чоловіка.

На знімку Регіна з дитиною відображені на красивому білому пляжі, гойдаючись в гамаку. На прогулянку вона вийшла в сіро-коричневому суцільному купальнику, який красиво підкреслив фігуру і довгі ноги. Її волосся зібране у високий хвіст, а на обличчі немає макіяжу, зате є посмішка, з якою вона дивиться на сина. У підписі до фото Тодоренко поділилася, як її малюк поводиться на відпочинку. "Адаптація на Мальдівах проходить успішно: плачемо, сміємося і знову ридаємо, а потім знову сміємося!".

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.