Популярна українська співачка Ані Лорак, яка вже давно перебралася жити в Росію, часто радує шанувальників яскравими фото в своєму Instagram. В цей зоряна красуня показала незвичайне сценічне фото, а в підписі до нього поділилася, як любити співати.

На новому знімку Лорак з'явилася перед камерою в цікавому вбранні, який красиво підкреслює її форми. Наряд цей незвичайного фасону і складається з напівпрозорої тканини і блискіток, а рукава у нього пишні і довгі. Волосся співачка розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий сценічний макіяж, в руках вона тримає мікрофон. У підписі до фото зірка написала: "Це завжди магія співати для вас. #шоуthebest". Шанувальники захоплюються, як співачка виглядає для своїх років, адже їй уже за 40, її засипають компліментами в коментарях до знімка. Деякі також кличуть співачку виступити в Україні, адже вона вже багато років не дає концертів вдома.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит В Україні оновили правила для виїзду за кордон Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.