Відома українська співачка Ані Лорак, яка в минулому році розлучилася з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, часто радує публіку яскравими новинами з життя, публікуючи фото і відео в соцмережі. В цей раз зоряна красуня показала милі фото, яке було зроблено на прогулянці в каліфорнійському місті Беверлі Хіллз, де знімали однойменний улюблений серіал 90-х, який дивилися всі.

Варто відзначити, що це вже не перше фото з Лос-Анджелеса, які викладає Лорак. Більш того, з її сторіс можна здогадатися, що відпочиває вона там не одна, а з молодим коханцем Єгором Глібом. Видно, зірка вирішила досліджувати околиці міста, і вирушила в Беверлі Хіллз, звідки і показала знімок. На ньому Лорак позує в темному спортивному луці, з розпущеним волоссям і сонцезахисними окулярами на обличчі. У підписі до фото артистка написала: "Люблю зустрічати світанки і заходи сонця… Чари".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.