Популярна виконавиця Наташа Корольова порадувала шанувальників провокаційним знімком. Екскохана 60-річного Ігоря Ніколаєва не перестає тішити своїх фанатів свіжими знімками в Instagram. Виконавиця опублікувала на особистій сторінці провокаційне фото, показавши груди в розкішному декольте.

На фотосесії дружина танцівника і актора Сергія Глушка позувала на білих простирадлах в ліжку. Співачка показалась в сарафані, оголивши плечі. Образ співачки доповнили сережки-обручі. Артистка завдала яскравий макіяж, використавши техніку смокі-айс, підкресливши очі. Губи співачка підфарбувала світло-сливової помадою.

"Ох, Наташа… Ваш погляд, залишився незмінним. Ви класна, запальна! Просто супер позитивна", "Фігура на заздрість!!", "Тут хоча б є на що поглянути!!", "Ух, гарна!! Правда красива", "Наташа, ви просто красуня і яскрава зірочка нашої естради", "Ну, хороша!" — коментують шанувальники співачки.

У шлюбі з Сергієм Глушко артистка народила сина Архипа, зараз йому сімнадцять років. А колишній чоловік Наташі Корольової, 60-річний Ігор Ніколаєв, виховує чотирирічну доньку Вероніку від його нинішньої коханої Юлії Проскурякової. Крім неї у музиканта є вже доросла дочка Юля.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram
Коментарі, скріншот: Instagram

Коментарі, скріншот: Instagram
Коментарі, скріншот: Instagram

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

Нагадаємо, раніше колишній Корольової знову одружується — що відомо про нову "русалку для дельфіна"

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Такі губища": Наташа Корольова перетворилася на екзотичну Мальвіну, фанати просять зупинитися

Також "Знай.ua" писав, що Наташа Корольова звернулася до колишнього чоловіка Ніколаєва, забувши про Тарзана: "Дружина лусне від злості"