Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила відвертий кадр, відправившись на канікули і вибравши для цього сонячні Мальдіви. Так, артистка позувала на тлі блакитної води в міні-бікіні темно-синього кольору, засвітивши струнку фігуру і сідниці.

"Загороджую море )))", - грайливо пожартувала Асмус. Фолловери залишилися в захваті: "Ну не можна мати такі ідеальні форми!)👍👍👍", "Ріллі нуль целюліту?)", "Христина ти взагалі коли небудь сиділа на дієті? Звідки така чудова фігура 😍", "Прекрасний вигляд,і ти чудової краси", "Відмінне накладення себе на море))))", "Обожнюю ваше почуття гумору🔥", "Пішла качати горіх", "Ну чому така красиваааа😻😻😻😻😻", "Красуня", "як можна мати таку ідеальну фігуру!", "Красу морем не зіпсуєш😄👍", "Красуня,фігура 🔥🔥🔥".

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.