У "Жіночому Кварталі" досі не підтвердили, але й не спростували чутки про вагітність співачки Віри Кекелії. Сама ж зірка в Instagram публікує знімки з фотосесій, які, можливо, були зроблені ще раніше. Крім того, Віра зробила публікацію з натяком, що трохи набрала ваги за новорічні свята. Однак багато хто з її прихильників переконані, що артистка перебуває в цікавому положенні.

Віра Кекелія з чоловіком в гостях у сім'ї Бабкіних
Віра Кекелія з чоловіком в гостях у сім'ї Бабкіних

Саме цей знімок і викликав чутки. Кадр опублікував у себе на сторінці співак Сергій Бабкін. В коментарях підписники відзначили, що Віра точно в очікуванні, судячи з зовнішнього вигляду.

Знай.uа не міг не запитати про можливу вагітність Кекелії художнього керівника "Жіночого Кварталу" Олександра Пікалова.

"А я не знаю, - відповів він з посмішкою. - Вона не дозволила мені про це говорити".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

Ми уточнили, може, вона і справді трохи поправилася, як і написала в соцмережі?

"Просто вона потім так само швидко схудне, як і поправилась", - сказав, знову ж таки з посмішкою, Пікалов.

Він зазначив, що в новорічну ніч працював разом з артистами і "Жіночого Кварталу", і "Кварталу 95".

"Я щасливий, коли колектив в Новий рік працює, значить, він комусь потрібен, - поділився гуморист. - Я і розумний, і красивий, як та дика мавпа. Я ж худрук "Жіночого", тому я спромігся виступити з чоловічим, а потім і з "Жіночим".

Нагадаємо, раніше Олександр Пікалов відсвяткував день народження - 30 січня йому виповнилося 44 роки. З цієї нагоди він розговорився про свої перші та останні рази в житті.

А зірка "Жіночого Кварталу" Марта Адамчук розповіла про "розбірки" серед артистів в колективі. "Жіночий Квартал" складається з 14 артисток і трьох акторів, які приєдналися до колективу в минулому році. Не дивно, як всі вони можуть працювати і не сваритися?

Також Марта Адамчук відверто розповіла про зміни в "Жіночому Кварталі", про те, куди зникла Настя Коротка і яку настанову дала дівчатам Олена Кравець. Крім того, співачка згадала про візит Олени Зеленської за лаштунки сцени.

Раніше Марта Адамчук прокоментувала свої фото у весільній сукні. Чи збирається зірка заміж?