Джуліан де Сільва — це відомий британський пластичний хірург, який вже раніше визначив, як виглядає найкрасивіша жінка в світі. За допомогою спеціальної програми, яка вивчає риси обличчя і визначає пропорції між ними, він зміг з'ясувати, хто з відомих особистостей найбільш відповідає "золотому перетину". Про це повідомляє Clutch.

"Золотий перетин" — це особливе співвідношення пропорцій особи, які вважаються ідеальними. В античній стародавності цю особливу пропорцію називали божественної мірою краси. Наприклад, знаменита картина Леонардо да Вінчі "Вітрувіанська людина" вважається прикладом "золотого перетина" тіла людини.

На цей раз Джуліан де Сільва визначив, хто з всесвітньо відомих чоловіків є найкрасивішим, чиї риси обличчя найбільш відповідають "золотому перетину".

На першому місці виявився відомий актор Роберт Паттінсон, зірка кіносаги "Сутінки", вампір-серцеїд, який підкорив серця мільйонів жінок і дівчат.

1 місце – Роберт Паттінсон

Зовнішність "вампіра Едварда" на 92, 15% відповідає "золотому перетину". Риси його обличчя майже ідеально підходять під потрібні пропорції. Єдиний невеликий мінус - трохи тонковатые губи.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Роберт Паттінсон

2 місце – Генрі Кавілл

На другому місці згідно з дослідженням виявився красень "супермен" Генрі Кавілл, який також зіграв легендарного Геральта в серіал від HBO "Відьмак". "Золотому перетину" актор відповідає на 91,64%.

Генрі Кавілл

3 місце – Бредлі Купер

І закриває хіт-парад чоловічої краси актор Бредлі Купер. Його пропорції близькі до ідеальних на 91,08%.

Бредлі Купер

Крім першої трійки лідерів в ТОП-10 найкрасивіших чоловіків світу на думку хірурга Джуліана де Сельва також входять:

  • Бред Пітт;
  • Джордж Клуні;
  • Х'ю Джекман;
  • Девід Бекхем;
  • Ідріс Ельба;
  • Каньє Уест;
  • Райан Гослінг.

Нагадаємо, що відомий голлівудський актор Джордж Клуні зізнався, що ледь не став убивцею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кіану Рівза приліпили в українському підручнику з всесвітньої історії за 10 клас до відомої фотографії "Обід на хмарочосі".

Також "Знай.ua" писав, що Бред Пітт і Дженніфер Енністон після розлучення в 2005 році і тривалого уникнення спілкування порозумілися між собою.