Улюблениця публіки, відома телеведуча Леся Нікітюк, яка свого часу об'їздила весь світ і зараз працює на Новому каналі, часто радує фанатів яскравими потами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала епічне відео, яким презентувала новий сезон шоу "Хто проти блондинок?".

У ролику можна побачити Лесю в образі чаклунки, навколо якої зібралися інші дівчата в таких же похмурих містичних вбраннях. Телеведуча вимовляє забавне "заклинання", вони з дівчатами чаклують, стоячи в легкій імлі. В кінці відео виявляється, що все це проходить у студії шоу "Хто проти блондинок?", а "чаклують" блондинки на перемоги в новому сезоні. Таким незвичайним чином Нікітюк і презентувала глядачам новий сезон шоу. У підписі до публікації телезірка розповіла, що на початку її шоу називали поганим, але тепер воно стало найбільш рейтинговим на Новому каналі.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.