Відома українська співачка і акторка Надія Мейхер, яка колись співала в групі "ВІА Гра", з чого і почалася її творча кар'єра, часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Цього разу зірка виклала миле фото, в яке неможливо не закохатися. На новому знімку артистка з'явилася перед камерою в стильному луці, вона зображена, мабуть, в її творчій майстерні.

Надія стоїть біля стіни в цікавій позі, на ній довга чорна спідниця оригінального фасону з мереживом і короткий чорний топ, поверх якого вона накинула рябеньку блузку і зав'язала її під грудьми. Цей наряд підкреслив ідеальну фігуру і округлі форми. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і промениста фірмова посмішка. У підписі до фото Мейхер написала: "Хочу і Буду". А прихильники кинулися обговорювати нову публікацію артистки, засипаючи її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, розкішна Надія Мейхер спокушає мережу зухвалим образом.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Мейхер зачарувала мережу спокусливим фото.