Артисти "Кварталу 95" найчастіше у своїх мініатюрах висміюють політиків, але іноді їх "жертвами" стають українські артисти і телеведучі.

Олександр Пікалов зізнався Знай.uа, про кого він жартувати не любить. За словами гумориста, брати участь у пародії на цю людину він погоджується завжди зі скандалом. Мова йде про Діму Комарова - відомого мандрівника, автора і ведучого програми "Світ навиворіт".

Сашко і Діма - давні друзі. Обидва розділяють пристрасть до мотоциклів та поїздок на байку. Тому на презентацію нового сезону "Світу навиворіт" про Китай Сашко прийшов з особливим подарунком для Комарова - з запчастиною на переднє крило для рідкісної моделі байка Kawasaki Drifter, яка є у Діми.

Сашко Пікалов (подарунок у руці), Дмитро Комаров і молодший Пікалов
Сашко Пікалов (подарунок у руці), Дмитро Комаров і молодший Пікалов

"Я не люблю жартувати про друзів. Мені це дуже складно, - зізнався Пікалов. - Був проти пародій на Дімона, так. Політиків шарашу, хоча багатьох знав: тих, по яким проходили. Мені було забавно. Щодо Дімона можу сказати, що він дуже сміливий, що пішов на цей проєкт ("Танці з зірками" - ред.). Я в журі сидів в одному номері як Монатік".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Ось та пародія, про яку згадав Пікалов:

Саша Пікалов зазначив, що тоді дуже переживав через жарти над Дімою.

"Тому що багато хто ображали його, - пояснив гуморист. - У нас люди мало радіють за інших людей, це факт, а тут ще, якщо є можливість кудись (ніж - ред.) засунути. Мене запитують, чому ти не пішов у політику? Я кажу, не захотів, тому що була б та ж сама історія, а то й гірше".

Пропонуємо подивитися один з танців у виконанні Дмитра Комарова на проєкті "Танці з зірками":

Раніше Олександр Пікалов поділився своєю думкою про специфіку роботи Дмитра Комарова та його програму "Світ навиворіт".

Також Пікалов як художній керівник "Жіночого Кварталу" прокоментував чутки про вагітність Віри Кекелії.

Крім того, Знай.uа побував на презентації нового сезону "Світу навиворіт" про Китай і розповів, чим буде дивувати і шокувати Комаров у нових випусках тревел-шоу.