22-річна телеведуча, модель "Міс Україна 2016" і дружина Дмитра Комарова з "Світу навиворіт" Олександра Кучеренка часто ділиться з шанувальниками яскравими кадрами зі свого життя. На новому фото, яке дівчина розмістила в Instagram, вона позує на українському тижні моди.

"Ну не можна пропустити #ufw і не підтримати друзів в українській моді)) Понеділки, виявляється, бувають красивими😁 Всім позитивного настрою весь тиждень!", - написала Кучеренко.

На фото вона позує в чорних обтягуючих скіні і чорній блузці з нестандартним кроєм і поясом. Вона доповнила образ сумкою на одне плече, з розпущеним волоссям і яскравим макіяжем.

Раніше Комаров опублікував миле фото з Сашею, на якому вони зображені на борту літака Turkish Airlines. І це не випадково, адже за словами Дмитра, саме літаками цієї авіакомпанії вони з Сашком літали один до одного: "Саме під «крилами любові» Turkish Airlines, як ми негласно з дружиною назвали цю авіакомпанію, до мене в Китай або найближчих до нього точки кілька разів прилітала Саша, а я літав до неї.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Нагадаємо, Комаров з "Світу навиворіт" після поїздки в Китай розповів, як не захворіти коронавірусом і захистити себе.

Як повідомляв Знай. ua, Дмитро Комаров відверто поділився про розставання з дружиною.

Також Знай. ua писав, що повернувся з Китаю Дмитро Комаров розповів про смертоносному коронавирусе.