Січень - місяць відпочинку для більшості зірок, які відразу після робочого Нового року вирушають у тривалу відпустку. Так, в цьому році Потап і Настя Каменських насолоджувалися відпочинком у Мексиці, Слава з "НеАнгелів" - на Балі, а її колега Віка Смеюха - на Мальдівах, Надя Дорофєєва та Вова Дантес - в Домінікані. Список можна продовжувати і далі.

Знай.uа поцікавився у Олександра Пікалова - зірки студії "Квартал 95", в які екзотичні країни він зазвичай їздить. На що гуморист відповів, що зовсім не любить такі поїздки, особливо літати далеко літаком.

Олександр Пікалов, Квартал 95
Олександр Пікалов, Квартал 95

"Я не сильно мандрівник, - зізнався Пікалов. - Мені більше подобається Україна. На мотоциклі по дорогах".

Сашко зазначив, якщо і вибирати з країн, то віддав би перевагу Європі, наприклад: Греції, Іспанії, Чехії.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ні, я не люблю екзотику. Я не розумію", - додав він.

На питання, а куди дружина раніше на відпочинок возила, суворо відповів: "Нікуди мене дружина не возила. Я самостійний хлопець! Ні, я не підкаблучник, не ведусь на це. Тому дружина в Таїланд з малим злітала зовсім недавно. Без мене. А я люблю Європу. Барса розриває! Мені подобається архітектура. Я люблю дивитися. Храми люблю. У Празі - пиво. Є місця, де мені добре. У Баварії кухоль пива випити приємно".

Михайло - син Олександра Пікалова
Михайло - син Олександра Пікалова

Пікалов розповів, що в Україні полюбляє відпочивати на острові Хортиця в Запоріжжі чи в Карпатах, але не взимку, а влітку.

Раніше Олександр Пікалов розповів, чому не любить жартувати в Кварталі 95 над одним із своїх друзів - відомим телеведучим.

Також гуморист гостро відреагував на чутки про вагітність однієї з артисток "Жіночого Кварталу".

Крім того, Знай.uа поспілкувався з Вікторією Смеюхою з гурту "НеАнгели", яка розкрила, де ж зникла після новорічних свят і чому нічого не публікувала в соціальних мережах.