Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек для нацвідбору "Євробачення-2020" під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість пропагує веганство і відмову від м'яса не тільки в житті, але і в пісні, яка буквально за пару днів стала хітом і викликала справжній ажіотаж серед шанувальників. Так, артистка виставила забавну серію кадрів з мемами, які її армія фанатів вже встигла створити за короткий час. На них Яна Шамаєва зображена у сукні-броколі, з брокколі замість зачіски і навіть цілком в образі брокколі.

"Одні з моїх улюблених ваших #VEGAN_SONG мемасів🐼🥦😆Дякую, що підіймаєте настрій!
Не всіх авторів відмітила - декого загубила! Знайдіться!📺♥️Ще одну порцію опублікую скоро, тому тегайте на ваших роботах!", - поділилася радістю Яна. Фолловери залишилися в захваті: "Прикольне плаття з броколі", "Фотка з сукнею з броколі вау😻", "Дуже гарно😍", "Класна😘🌹", "Сукня з брокколі - це ж неймовірна ідея для виступу на євробаченні!!!🥦💃", "Вбивця безневинних овочів :)".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.