Півфіналістка Національного відбору на Євробачення 2020 Jerry Heil, яка нещодавно представила трек для нацвідбору "Євробачення-2020" під назвою "VEGAN" активно веде свою сторінку в Instagram. Знаменитість вирішила поцікавитися, чи сподобався її англомовний хіт про веганство і його стереотипи в інших країнах світу, адже саме від цього залежить, чи зможе Україна завоювати перше місце. Так, артистка приміряла стильний спортивний костюм, показавши забавні кадри з закулісся нацвідбору.

"А хтось вже показував #VEGAN_SONG 🥦🐼друзям з-за кордону? Звідки вони? Які їх враження?😳♥️🙏🏾
За 5 сек до того, як я вирішила написати цей пост, мені раптом написав підписник, що шейрить пісню серед друзів в Молдові та Франції! MAGIC⚡️✨", - поцікавилася Яна Шамаєва. Фолловери не пройшли повз: "Показувала Нідерландам - сподобалося🔥", "За Італію будь спок 👌 Панд стає все більше... Я вже писала, до речі... 😋💚❤ 💙💛😁👀💪🥕", "Показувала друзям з Польщі та Росії. Дуже сподобалося! Будемо вболівати за вас💖", "одногрупники поляки схвалили😬👍🏼", "Я показувала твій трек друзям з Франціï. Дуже сподобалось😻😻😻", "Я показувала твою пісню подрузі з Польщі, вона в захваті🔥😍".

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Нагадаємо, Alyona Alyona приготувала "легку вечерю" для своїх фанів.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Alyona Alyona видала недитячий хіт про найдорожче.

Також Знай.uа писав, що скандальна Аліна Паш ледь не потрапила за ґрати.