Чоловік відомої української співачки, солістки гурту "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої Володимир Дантес час від часу викладає забавні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився новим кліпом, досить голосно повернушвись в шоу-бізнес. Так, артист випустив кліп і пісню "Более или Менее" майже відразу після хіта "Теперь тебе 30", а слова і музику зірковому красунчику написала конкурсантка нацвідбору на "Євробачення 2020", яскрава Jerry Heil. Дантес також вирішив розповісти, як знімали кліп, де дівчата б'ють і кидають в нього буквально все, що попадеться під руку.

"Перед тим, як зняти кліп у павільйоні, ми репетирували з у моєму гаражі.
Друзі кидали в мене все, що попадеться. Це був і кефір, і яйця, і земля з вулиці, гранатовий сік, свіжеварені спагетті. Ляпаси теж прилітали знатні.

Але сміливими всі ставали після третього дубля. Так, в гаражі на репетиції, як і на майданчику було 3 дубля.

Ми, Люди, дуже цікаві і дивовижні. Цікавість і впевненість у безкарності перетворює нас в інших.. дістає з нас щось дуже потаємне.", - поділився думками Дантес. Фолловери залишилися в захваті, взявшись жартувати і засипати компліментами Володимира.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.