Сніжана Бабкіна проведе свій перший марафон "Люби себе ЅНЕЖНО", присвячений нескінченній любові до себе. Марафон стартує 23 лютого. Освітній проект присвячений нескінченній любові до себе, яку дівчата знайдуть за два насичені тижні зі Сніжаною Бабкіною.

Вже декілька років Сніжана присвячує себе родині, коханому чоловікові Сергію Бабкіну та роботі. Однак не забуває і про себе — Сніжана стверджує, що все ще вчиться бути жінкою.

Сергій Бабкін з дружиною та дітьми
Сергій Бабкін з дружиною та дітьми

"Головна мета мого марафону – це в першу чергу полюбити себе, а згодом навчитися відчувати себе щасливою щодня. Я впевнена, що низька самооцінка це звичка, і її за допомогою тренувань можна підняти, щоб нарешті взяти себе, відчувши справжню любов. Адже людина, яка не може полюбити себе, не може бути щасливою. Тож, дівчата, жінки, я хочу подарувати вам інструменти, якими користуюся сама, і які гарантовано приведуть вас до щастя. Кожній з вас мені б хотілося розповісти невеликі "секретики" про те, як бути задоволеною собою, як любити себе. Адже всі ми знаємо: поки ти сам себе не полюбиш – не чекай любові від іншого", – розповіла Сніжана Бабкіна.

Марафон проходитиме протягом двох тижнів на платформі Telegram, всі учасниці будуть зізнаватися собі в любові і різними способами це проявляти. До Сніжані в цьому надихаючій справі приєднаються ще два експерта, з якими вона вже давно йде по життю.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Марафон Сніжани Бабкіної, фото: пресслужба
Марафон Сніжани Бабкіної, фото: пресслужба

Під час марафону учасниці будуть виконувати різні завдання, які полягатимуть у догляду за собою за порадами професійного косметолога, тренуванню разом з фітнес-тренером. Крім того Сніжана Бабкіна проведе акорський тренінг і підготує безліч сюрпризів.

Нагадаємо, раніше Сергій Бабкін розсмішив "ранковим" обличчям, шанувальники не впізнали красунчика

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бабкін разом з дітьми вразили купанням у крижаній воді: мотивація для кожної родини

Також "Знай.ua" писав, що дружина Сергія Бабкіна Сніжана показала, що витворяла вагітною: абсолютно гола на снігу