Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила забавне архівне фото, зроблене ще в минулому році. Так, закохані позували голими в снігу, прикриваючи тіла після баньки лише віниками і пухнастими білими пластівцями. Варто відзначити, що на той час красуня Сніжана вже була вагітна їх третім сином Єлисеєм, який з'явився на світ 18 червня.

"Рівно рік тому!!!❄️Друзі, шо там по снігу? Як справи? Шо чути? Коли завезення?😏", - пожартувала Бабкіна. Фолловери залишилися в захваті: "Ви ж тут вже вагітна, так? І не боялися?)", "💥💥Фото вогонь!", "Оце емоції🔥🔥🔥", "круто!", "Ну яке ж круте фото!!!!! ❤️ Таке справжнє і радісне 👏", "Дуже крута фотка🔥🔥🔥 А снігу дуже хочеться😥", "Які загартовані))", "Ааааа, яке здоровське, живе, щире фото!!! Які ж ви класні! Захоплююся і бажаю також ще 50 років разом".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.